Poradenská a konzultační činnost v oblasti životního prostředí


 


 

 

 
 
Přehled prací Ceny Termíny Kvalifikace Pro zadavatele

 

Mgr. Ivana Paukertová
Řezáčova 28
624 00 Brno
IČO: 686 72 217
ivana@paukertova.cz
tel.:603 39 62 90

Autorizace
posouzení podle § 45i
(Naturové posouzení)

Zpracuji
  • Naturové posouzení - posouzení vlivu záměru na evropsky významné lokality (posouzení podle § 45i zákona 114/1992 Sb.)
  • přírodovědné průzkumy v rozsahu biologického hodnocení
  • oznámení podle přílohy č. 3 zákona 100/2001 Sb. o posuzování vlivů na životní prostředí
  • analýzu záměru, vyhodnocení možných střetů s ochranou přírody a návrhy na jejich optimální řešení
  • botanický a přírodovědný průzkum jako podklad projektu nebo příloha k žádosti o dotace
  • návrhy informačních tabulí pro ZCHÚ a EVL, přírodovědné naučné stezky, fotografie rostlin
  • botanické inventarizace chráněných území, VKP
  • inventarizaci dřevin
Často kladené otázky Průvodce investora procesem posuzování
vlivů na životní prostředí - EIA


Dnešní datum: 24. 04. 2017  | Hlavní stránka | Mapa stránek | Orientace na stránce | Fotografie rostlin | Rostliny ČR |  


Vyhledávání

Vyhledat text

Jména rostlin zadávejte v uvozovkách.


TOPlist

Novela

Zákon 39/2015 Sb., kterým se mění zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí (zvaný též novela EIA)  vstoupil v platnost 1. dubna 2015.


Kurzy a akce * Kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin 9. října
Mgr. Ivana Paukertová - Kurzy a akce - 16. 09. 2016 (633 přečtení)

Ráda bych vás pozvala na podzimní jednodenní kurz 9. října 2016 v Novém Hrozenkově. Dopoledne budeme sbírat rostliny a odpoledne vařit a ochutnávat. Na programu je i středověká bezová varmuže (recept tady).



Přijďte se naučit poznávat jedlé rostliny a něco dobrého si z nich uvařit. K obědu uvaříme pravou varmuži, úžasný starý recept, dnes již dlouho zapomenutý. Na ochutnávku připravíme pampeliškové čipsy, kostivalové tuiles a další pokrmy a nápoje z rostlin, které dopoledne nasbíráme. Na ochutnávce bude i smrkový sirup a naložené smrkové výhonky z letošního jara.

Akci pořádá Zdravá výživa V souladu, Nový Hrozenkov. Přihlášky posílejte na mail a telefon v pozvánce (nikoliv mě).

 

Plakát jednodenní kurz Hrozenkov - Zveme vás na kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin 9. října 2016 v Novém Hrozenkově


Související články:
Letní kurz poznávání jedlých a léčivých rostlin 2017 (23.04.2017)
Ochutnávka divokých rostlin a jídel s vycházkou po Brně (04.04.2017)
Kurz rostlinné tantrajógy (01.04.2017)
Sbíráme jedlé rostliny na velikonoční nádivku (18.03.2017)
Česnek podivný a jedlé rostliny v sídlišti Lesná (18.03.2017)
Kurz poznávání a vaření z divokých rostlin v Beskydech (06.03.2017)
Jarní kurz poznávání jedlých a léčivých rostlin 2017 (18.02.2017)
Jedlé rostliny - procházka po Brně s ochutnávkou, 15. října (16.09.2016)
Podzimní veřejné ochutnávky divokých rostlin 2016 (25.08.2016)
Podzimní kurz poznávání jedlých a léčivých rostlin 2016 (06.08.2016)
Komentovaná výstavka jedlých rostlin na Vegepárty (28.05.2016)
Výstavka jedlých rostlin na prodejně firmy Vitalvibe v Brně (27.05.2016)
Letní kurz poznávání jedlých a léčivých rostlin 2016 (25.04.2016)
Jarní kurz poznávání rostlin 2016 (20.03.2016)
Dálkový kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin 2016 (12.03.2016)
Komentovaná procházka - Jedlé městské plevele na Ghettofestu (05.06.2015)
Putování za jedlými rostlinami (28.05.2015)
Podzimní kurz poznávání jedlých rostlin 2015 (05.05.2015)
Letní kurz poznávání jedlých rostlin 2015 (04.05.2015)
Přednáška 26.3.2015 se nekoná, přijďte na Jedlou divočinu (17.03.2015)
Jarní kurz poznávání jedlých rostlin 2015 (25.02.2015)
Pozvánka na přednášku o jedlých rostlinách s ochutnávkou (02.11.2014)
Praktické poznávání léčivých rostlin (13.05.2008)
[Akt. hodnocení: 0 / Počet hlasů: 0] 1 2 3 4 5
Celý článek | Zpět Informační e-mailVytisknout článek


Jména rostlin zadávejte v uvozovkách.





Nejnovější recepty

Přihlášený čtenář

Uživatelské jméno:

Heslo:




Registrace nového čtenáře!


Tento web používá redakční systém phpRS, napsaný v jazyce PHP.